پای درس ایثار | روایت مدیر ورزنه ای که برای بهسازی کارگاه مدرسه خودش دست به کار شد
فرهنگی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - در دل یکی از هنرستانهای روستای فارفان از توابع شهرستان ورزنه، مردی ایستاده که مدیریت را نه در پشت میز، بلکه در کارگاه، میان میلگرد و ملات، معنا کرده است. حسین توسلی، از آن دست مدیرانی است که با بیش از دو دهه مدیریت و 34 سال سابقه خدمت، خود پای کار بهسازی کارگاه مدرسه آمد.
به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزشوپرورش استان اصفهان، یکی از جلوههای ایثار و فداکاری، مدیران مدارس هستند؛ کسانی که علاوه بر اداره امور اجرائی مدارس، دغدغه بهتر شدن امکانات و شرایط مدرسه همراهشان است، هوای دانشآموزان با شرایط مختلف را دارند، پای ثابت تماس تلفنی و حضوری با خیرانند و حتی خودشان برای کارهای مختلف مدرسه دست به کار میشوند بدون اینکه چشمداشتی داشته باشند.
مدیرانی که نه فقط مدیر، بلکه پدر دوم دانشآموزان و بازوی اجرایی طرحهای عمرانی، آموزشی و حتی روانی در مدرسهاند. مدیرانی که مدرسه را خانه دوم خود میدانند و شب و روزشان را وقف ساختن آیندهای روشن برای فرزندان مردم کردهاند.
حسین توسلی، مدیر یکی از هنرستان های روستای فارفان از توابع شهرستان ورزنه است. او 34 سال سابقه دارد و 2٠ سال است که در سمت مدیریت مدرسه خدمت میکند.
آقای توسلی از آن جنس مدیرانی است که وقتی پای مدرسه در میان باشد باکی از کارکردن ندارد و در این باره میگوید: «زمانی که هنگام بازدید از کارگاه راه و ساختمان گفتند که باید این ساختمان بهسازی شود با یک بنا صحبت کردم. او اوستا شد و خودم کارگرش. شبها، بعدازظهرها و حتی روزهای تعطیل به مدرسه میآمدیم و با کمک همدیگر جوشکاریها، سقفسازی و موارد دیگر را انجام میدادیم. مدیر مدرسه بودن فقط پشت میز نشستن نیست. وقتی کار مدرسه پیش میآید خیلی از مدیران ما خودشان آستین بالا میزنند و با اینکه در شرح وظایفشان نیست پا به پای عوامل دیگر برای ساختن مدرسه شبانه روزی کار میکنند.»
او نه فقط در همین مورد بلکه در موارد دیگر نیز دلسوز دانشآموزان است و تشریح میکند: «پایه و اساس رشتههای هنرستان بر روی مواد و مصالح و ابزار است. بچههای رشته راه و ساختمان باید با آجر و سیمان و میلگرد و مصالح دیگر مهارتهای لازم را بیاموزند. خب همه اینها هزینههای خاص خودش را دارد.»
آقای توسلی ادامه میدهد: «در مدت یکسال گذشته با صحبت با خیران مصالح مورد نیاز این رشته را تامین کردیم تا از نظر مالی فشار کمتری به خانوادهها وارد شود.»
این مدیر پرتلاش عنوان میکند: «هنرستان پلی مستقیم میان آموزش و بازار کار است. هنرستانهای مناطق محروم مثل شهرستان ورزنه نیازمند حمایت ویژه است تا دانشآموزان بتوانند با داشتن تجهیزات مناسب از آموزش مناسب برای پیدا کردن شغل مناسب برخوردار شوند. »
مصاحبهگر: راضیه رحمتی؛ عضو باشگاه معلمان خبرنگار استان اصفهان
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973707/